Explore, discover, achieve! Up to 30% off
Click here to view all courses

Use offer code: SALE0724AUS
Learn now, pay later – payment options available

PRINCE2 Blog

PRINCE2 Project Management Articles, Videos and Other Useful Resources. Providing free info, hints & tips, guides and other useful resources to those that use PRINCE2 as a Project Management methodology.

Maximaliseer uw L&D strategie voor succes: Hoe haalt u het meeste uit uw training voor uw cursisten en organisatie?
Posted on Wednesday, 24th July 2024 09:30
Submitted by ILX Marketing Team
Volgens een rapport van LinkedIn Learning zijn de vaardigheden die nodig zijn voor banen de afgelopen tien jaar met ongeveer 25% veranderd. In de komende drie jaar zullen de vaardigheden naar verwachting met maar liefst 50% veranderen. Met dit in het achterhoofd is een robuuste Learning & Development (L&D) strategie nodig om ervoor te zorgen dat organisaties hun team uitrusten met de juiste vaardigheden en de veranderende aard van het werk het hoofd kunnen bieden.
Read more
De toekomst van AI-gedreven projectmanagement: trends en voorspellingen
Posted on Wednesday, 17th July 2024 09:30
Submitted by ILX Marketing Team
Gartner heeft voorspeld dat 80% van de huidige projectmanagementtaken tegen 2030 zal zijn weggevallen door het gebruik van artificial intelligence. AI heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de projectmanagementsector, maar om er optimaal van te profiteren moet een organisatie de opkomende technologietrends voorblijven.
Read more
PRINCE2® 7: Uw vragen beantwoord
Posted on Wednesday, 6th September 2023 08:55
Submitted by ILX Marketing Team
PRINCE2 is wereldwijd een van de meest gebruikte methodologieën voor projectmanagement, waarmee organisaties projecten kunnen uitvoeren die voldoen aan de eisen op het gebied van tijd, budget en kwaliteit. Het raamwerk heeft sinds de lancering in 1996 vele iteraties ondergaan, met de huidige 6e editie die werd gelanceerd in 2017. Maar naarmate de industrie verandert, moet ook de begeleiding zich aanpassen, daarom wordt PRINCE2 7 gelanceerd in de herfst van 2023!
Read more
PRINCE2® 7 wordt gelanceerd in september 2023! Maar wat is er nieuw?
Posted on Friday, 1st September 2023 15:34
Submitted by ILX Marketing Team
PRINCE2 is wereldwijd een van de meest gebruikte methodologieën voor projectmanagement. Het biedt individuen en organisaties een aanpasbare en gestructureerde aanpak die kan worden aangepast voor het beheer van verschillende projecten van diverse omvang en complexiteit.
Read more
5 voordelen van PRINCE2
Posted on Monday, 9th August 2021 17:27
Submitted by ILX Marketing Team
PRINCE2® wordt vaak de de-facto methode voor projectmanagement genoemd. Het ontstond vanuit PRINCE, een Britse overheidsnorm die alleen bedoeld was voor informatiesystemen. In de afgelopen decennia is het weer opnieuw uitgevonden en voortdurend geüpgraded. Als u overweegt om uzelf op te geven voor een ​​PRINCE2-cursus, noemen we hier enkele zaken waarom een cursus nuttig voor u kan zijn.
Read more
Hoe ziet het carrièrepad van een manager eruit?
Posted on Monday, 9th August 2021 16:42
Submitted by ILX Marketing Team
Het werk van een projectmanager kan zeer de moeite waard zijn. U hebt de mogelijkheid om in verschillende bedrijfssectoren te werken, zoals IT, constructie, engineering en retail.
Read more